(1) 251-59-52 +36-30-436-60-80

INFRASZAUNA

Az infra vörös sugárzás elvén működő melegítőkabint, elterjedtebb nevén infraszaunát az 1980-as évek óta egyre kiterjedtebben alkalmazzák kórházak, klinikák, egészségvédő, természetgyógyászati és szabadidő-központok, fitnesz szalonok, szállodák, uszodák és magánszemélyek, az Egyesült Államokban, Távol-Keleten és Európában egyaránt.

 

Gyors elterjedését rendkívüli sokoldalúsága segíti elő:

  • A gyógyászatban nagyon sokféle betegség kezelésére használható (csak a legáltalánosabb területeket említve: izületi gyulladás, reumatikus fájdalmak, ficamok, rándulás, megfázásos és allergiás megbetegedések, emésztőszervi problémák, keringési betegségek, bőrbetegségek, veseműködési zavarok, stb.).

 

  • Fitness célokra kiválóan alkalmazható: a fogyókúra leghatékonyabb és legegészségesebb eszköze, mert a rendkívül hatékony kalóriaégetés mellett egyúttal elvégzi a keletkező bomlástermékek eltávolítását, a szervezet méregtelenítését is. Az izomzat átrendezésével ideálisan átformálja az alakot.

 

  • A sportban bemelegítésre, sérültek gyógyulásának meggyorsítására kiválóan alkalmazható.A méregtelenítéssel aktivizálja az immunrendszert, növeli védekező, öngyógyító erőinket. Más módszerekkel nem eltávolítható méreganyagok (nehézfémek) kiürítését is lehetővé teszi.Az öregedési folyamatot hosszú távon lassítja. Használata az alacsonyabb hőmérséklet miatt (40-50 °C) sokkal kellemesebb közérzetet, az izomszövetek ellazitása által teljes relaxációt biztosít. A bőr mélytisztítása által azt rendkívül gyorsan megfiatalítja, a cellulitiszt megszünteti.