Infraszauna Budapesten

Infraszauna:

Az infra vörös sugárzás elvén működő melegítőkabint, elterjedtebb nevén infraszaunát az 1980-as évek óta egyre kiterjedtebben alkalmazzák kórházak, klinikák, egészségvédő, természetgyógyászati és szabadidő-központok, fitnesz szalonok, szállodák, uszodák és magánszemélyek, az Egyesült Államokban, Távol-Keleten és Európában egyaránt.

Gyors elterjedését rendkívüli sokoldalúsága segíti elő:

 • A gyógyászatban nagyon sokféle betegség kezelésére használható (csak a legáltalánosabb területeket említve: izületi gyulladás, reumatikus fájdalmak, ficamok, rándulás, megfázásos és allergiás megbetegedések, emésztőszervi problémák, keringési betegségek, bőrbetegségek, veseműködési zavarok, stb.).
 • Fitness célokra kiválóan alkalmazható: a fogyókúra leghatékonyabb és legegészségesebb eszköze, mert a rendkívül hatékony kalóriaégetés mellett egyúttal elvégzi a keletkező bomlástermékek eltávolítását, a szervezet méregtelenítését is. Az izomzat átrendezésével ideálisan átformálja az alakot.
 • A méregtelenítéssel aktivizálja az immunrendszert, növeli védekező, öngyógyító erőinket. Más módszerekkel nem eltávolítható méreganyagok (nehézfémek) kiürítését is lehetővé teszi.

  Az öregedési folyamatot hosszú távon lassítja. Használata az alacsonyabb hőmérséklet miatt (40-50 °C) sokkal kellemesebb közérzetet, az izomszövetek ellazitása által teljes relaxációt biztosít. A bőr mélytisztítása által azt rendkívül gyorsan megfiatalítja, a cellulitiszt megszünteti.

  A sportban bemelegítésre, sérültek gyógyulásának meggyorsítására kiválóan alkalmazható.

  Árlista
  40 perc: 1.550,- Ft
  Bérlet (6 x 40 perc) 9.300,- Ft + 1 ajándék